Fejlesztés A géppark Nyomdáink

Fejlesztés

GINOP-2.1.8-17-2017-00529

 

Szendeczki Nyomda Kft.


GINOP-2.1.8-17-2017-00529
A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén
6.841.712 Ft
Támogatás mértéke: 50%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. október 31.

 

A beruházás eredményeképpen két új eszköz került üzembe helyezésre: egy manuális stancoló berendezés, és egy automata előfestékező és színellenőrző rendszer X-rite Easy Trax mérőműszerrel.

A vállalkozás a tégelysajtó vásárlásával eddig nem végzett szolgáltatást is tud nyújtani a főtevékenységével kapcsolatban. A dobozstancolás folyamata során a papír formára vágásra kerül, de hajtásvonalat, perforációt, lyukakat is lehet vele készíteni a papír felületére. A stancszerszámot a nyomdagépbe helyezik, így az sorozatgyártásra képes, egyszerre, rövid idő alatt nagyobb mennyiségű papírral végez. A stancolással olyan egyedi megrendelések is teljesíthetők, mely során egyedi formájú dosszié/oklevél/ képeslap készül.

A vállalkozás jelenleg alvállalkozóin keresztül tudja ellátni a feladatot. A technológiai fejlesztés által a vállalkozás költségei csökkennek, kedvezőbb árakat tud biztosítani a megrendelők részére. Az előfestékező és színellenőrző használatával biztosítható az egyenletes színvisszaadást, valamint optimális fedettséget biztosít a nyomatokon. A rendszer segítségével a vállalkozás olyan címkék gyártását is tudja vállalni, melyek bonyolultabb színösszetétellel rendelkeznek. Az előfestékező és színellenőrző rendszer, valamint mérőműszer használatával az emberi mulasztásból adódó hibák automatikusa korrigálásra kerülnek, ezáltal a gyártásra kerülő termékek jobb minőségűek lesznek, kevesebb a hibás termék.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.

 

 

 

 

GINOP-1.2.2-16-2017-00660

 

Szendeczki Nyomda, Kiadó és Reklám Stúdió Korlátolt Felelősségű Társaság

 

GINOP-1.2.2-16-2017-00660

A Szendeczki Nyomda Kft. versenyképességének, termelési kapacitásának növelése kapacitásbővítő beruházása által

16.000.000 Ft

Támogatás mértéke: 50%

A projekt befejezési dátuma: 2017.10.20.

 

2017. október 2-ével beszerzésre és üzembe helyezésre került két darab nyomdagép: egy Duplo System 6000 irkakészítő rendszer és egy MAMO PLASTI 520 XP félautomata fóliázó gép.

A beruházás eredményeképpen a különböző nyomdaipari termékek (könyv, brosúra, katalógus, stb.) teljes gyártási folyamata egy helyen, a Szendeczki Nyomdánál valósul meg. A teljes folyamat ellátása miatt nincs szükség alvállalkozó bevonására, valamint csökkenek a nyomtatás költségei. A fejlesztés eredményeként a cég termelési volumene várhatóan 20%-kal fog megemelkedni. A vállalat termelési kapacitásának bővülése növeli az árbevételt, amelynek célja további gépek beszerzése, a versenyképesség fokozása. A beruházásnak köszönhetően a vállalat 5 darab munkahelyet tud megőrizni.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.

 


 A Szendeczki Nyomda, Kiadó és Reklámstúdió Bt. egy HEIDELBERG B2-es formátumú négyszínnyomó nyomdagép beszerzésére fordította azt a pályázati összeget, melyet az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül támogatásra ítélt a Magyar Gazdasgfejlesztési Központ Zrt.